Home > Fantastiskt > Är du stekt på dyra mobilräkningar? Här är lösningen!

Är du stekt på dyra mobilräkningar? Här är lösningen!

april 12th, 2012

Vi har alla varit med om det någon gång. Ett påfyllt kontantkort som ekat tomt efter bara några timmar eller tappa-hakan-dyra mobilräkningar som bränner hål i plånboken. Men från och med nu kan du vinka farväl till tråkiga ekonomiska överraskningar och nästa gång ta emot mobilräkningen med ett leende på läpparna.

Okej, ett leende på läpparna kommer du kanske inte ha när du tar emot och ska betala räkningen, men du kommer åtminstone vara förberedd på den summa du debiteras och du kommer veta att du har råd att betala den. Hur då? tänker du kanske nu. Det är inte alls särskilt svårt. Du behöver bara göra en sak; jämför mobilabonnemang på nätet.

Genom att vända dig till en jämförelsesajt så kan du på några få minuter se vilka olika abonnemangalternativ som du har och som passar dig och ditt mobilanvändande bäst. På en jämförelsesajt anger du vad för slags mobil du har och hur du använder de mobiltjänster som du betalar för. Låter det krångligt? Det är det inte.

Via jämförelsesajten laddar du ner en app för din Android eller din iPhone som automatiskt sammanställer ditt mobilanvändare. Utifrån den faktan tar appen sedan fram olika abonnemang-alternativ från de olika mobiloperatörerna och du kan då se vilka alternativ du har, och vad de kommer att kosta dig. Förhoppningsvis hittar du ett billigare alternativ, om inte blir du medveten om att du behöver se över ditt mobilanvändande.

Erik Fantastiskt

Comments are closed.