Home > Uncategorized > Att njuta av livet med grillat

Att njuta av livet med grillat

mars 31st, 2012

För dig som tycker om en riktigt bra stek och inte räds kolesterolhalter kan jag tipsa om baconsalt. Det fräschar upp varenda måltid. Om du, som jag, inte gillar proteinpulver utan vill ha riktigt kött i magen så är det grilla som gäller. Snart är sommaren här och då hoppas jag att alla mina vänner skiter i bantningstips och äter vad de vill ha. 

Det finns dom som säger att för lite kött gör att man får tunnare hår, jag tror inte på det men det är ju dumt att chansa, eller hur? Jag är alldeles för ung för att börja använda mig av billigt löshår, därför ser jag till att få i mig tillräckligt med grillat varje vecka. 

Frugan kan syssla med färdiga matkassar, jag ansvarar för köttdisken. Man är ju karl.

Se alltid till att ha frysen fylld!

Erik Uncategorized

Comments are closed.