Home > Uncategorized > I stort behov av pengar

I stort behov av pengar

februari 3rd, 2014

Om du inte har en fast inkomst och behöver ett lån finns det flera långivare på nätet du kan låna av. Dessa långivare ställer inte krav på dig som lånar att du ska ha en inkomst eller att du ska vara fri från betalningsanmärkningar. Jag tog ett lån precis efter att jag blivit av med mitt jobb. Då hade jag inte någon inkomst och kände att jag var tvungen att ta ett lån.

Egentligen behöver man ju pengar som mest när man inte har en inkomst. Det är tur att det finns långivare som man alltid kan lita på, oavsett vilken ekonomisk situation man befinner sig i. Det är betydligt svårare att ta ett lån på banken om man inte uppfyller en rad krav som låntagare.  Om du också behöver låna pengar utan fast inkomst kan du gå in här.

Erik Uncategorized

Comments are closed.