Home > Uncategorized > Inspiration inför resande genom tv

Inspiration inför resande genom tv

februari 23rd, 2013

Jag har alltid älskat att kunna kolla på tv otroligt mycket och detta beror till allra största del på de idag många möjligheter som man har till att kunna ta del av just den här typen av olika saker och ting som skulle kunna göra det möjligt att på olika sätt kunna få inspiration. Det kan handla om allt möjligt som att få inspiration till matlagningen, hur man ska tjäna pengar eller helt enkelt för resande som jag på senare tid har uppmärksammat en hel del.

Jag tycker om att kolla på carl pilkingtons galna upptåg och äventyr som tar honom runt hela världen trots att han absolut inte uppskattar detta det minsta. Det är roligt eftersom att han på dessa resor helt enkelt får se och uppleva en massa saker som de flesta människor bara kan drömma om att få möjlighet att göra, samtidigt som han hela tiden klagar otroligt mycket på precis allt som händer runt omkring honom.

Jag minns särskilt ett avsnitt då han var ute i kina och tog del av den brottning som där är så pass populär där brottarna helt enkelt sumo brottas. Efter den upplevelsen kommenterade han en typ av ”sov i en låda hotell” som är en låda som man som gäst sover i. Med; den här lådan är så liten så att sumobrottarna skulle kunna ha sin lunch i den.

Erik Uncategorized

Comments are closed.