Home > Uncategorized > Köpte en ostronskål

Köpte en ostronskål

januari 4th, 2013

Jag var på en liten butik precis där jag bor och köpte ett snyggt fat. Eller man kanske kan säga att det är en rätt platt skål. Det är som ett fat med upphöjda kanter. Man kan ha sallad eller annat i den och den är riktigt snygg. Man skulle även bara kunna använda den som prydnad.

Jag köpte den i en fin blå färg och den kostade ungefär 650 kronor. Det är ganska dyrt och anledning till detta är att den är handgjord. Den är av ett ganska känt märke och är gjord i keramik. Jag är riktigt nöjd med den eftersom det är så pass bra kvalitet. Det är en sådan skål som man kan ha hela livet utan att den blir fulare. Vissa saker man köper tycker jag att man kan lägga pengar på eftersom dom kommer hålla så länge. Vad tycker ni att man ska lägga pengar på och inte?

Erik Uncategorized

Comments are closed.