Home > Uncategorized > Lån för julklappar

Lån för julklappar

januari 8th, 2014

Vilken situation alltså. Julen är ju menad för bra minnen och glada miner. Men om man har en stor släkt som jag och en fattig plånbok så blir det svårt att handla till var och en. Ett tag så jagade jag frenetiskt efter reaprodukter och kläder på nätet för att göra det billigare för mig själv, men det är ett väldans jobb det där.

Tar ju så himla mycket energi och i slutet av dagen blir jag ju bara förbannad. Men men, bestämde mig för att ta lån för att klara av julstressen. Det var det enda valet egentligen, så får nästkommande lön ta smällen istället. Hittade en bra hemsida http://lånapengartopplista.se som jag ville dela med mig av.

Jag kan ju knappast vara den enda i den här positionen. Frågan är om det är bättre att shoppa i butiker eller på nätet. Vill ju inte trängas bland alla andra julentusiaster. Nej nätet är bättre.. Så varsågod och God Jul på er gott folk!

Erik Uncategorized

Comments are closed.