Home > Uncategorized > Satt och letade hus

Satt och letade hus

mars 19th, 2013

Idag gick jag in och tittade efter fina hus på Blocket. Jag gör så ibland, även om jag inte direkt har ekonomin just nu för att köpa mig det perfekta huset så kan man alltid drömma! Och förresten, om man hittar fina hus så kanske man får inspiration till att bygga och dona lite hemma, man vet ju aldrig, eller hur?

Jag hittade på tal om Blocket faktiskt min senaste bil där, och den är fantastisk! Fick ett superbt pris på den med tanke på skicket och allt. Han som sålde ville bara bli av med den och jag hann först med att ringa. Ibland har man tur, eller hur?

Sen finns det ju folk som luras via Blocket också, som till exempel säljer grejer som dom egentligen inte äger. Men alltså man ska aldrig betala i förskott på sånt där tycker jag, man får komma överens om något bra. Annars finns ju typ paypal som jag har förstått att man kan föra över pengar men man släpper dom inte till det andra kontot innan man har fått sin vara. Vet inte så mycket om det men om ni tänker handla mycket från privatpersoner på nätet så är det ett bra tips att kolla upp.

Sen är det tråkigt att det säljs så mycket djur på Blocket som det gör. Ibland tror man att folk har fått för sig att husdjur är ungefär lika mycket värda som en möbel. Det är tråkigt att se. :(

Erik Uncategorized

Comments are closed.