Home > Uncategorized > Ska man köpa ny telefon?

Ska man köpa ny telefon?

november 27th, 2012

Jag håller på och överväger om jag ska köpa en ny telefon. Just nu så har jag haft min trogna HTC vet inte ens vad modellen heter, i två år. Den har fungerat felfritt sedan dess men de senaste veckorna har den börjat spöka lite för mig. Den startar om sig lite då och då och ibland så får man sms som har blivit skickade för flera timmar sen, som att antennen kopplar ur sig ett tag bara för att den vill. Jag vet inte vad som är problemet om det är mjukvara eller om den helt enkelt är på ålderns höst.

Därför funderar jag på att köpa en ny telefon. Det som är svårt att att det finns så mycket och välja mellan, samtidigt som det kommer nya modeller varje vecka känns det som nästan. Det är väl bara och ta första bästa som är snygg sen får den duga. Tur att man kan låna utan krav på internet för annars skulle jag inte ha råd med en telefon. jag måste köpa ut den kontant för jag gillar inte dyra abonnemang, det blir så svårt att ha koll på vad allt kostar. 

Erik Uncategorized

Comments are closed.