Home > Uncategorized > Tittade på tv

Tittade på tv

december 8th, 2013


Jag såg ett program på tv i eftermiddags, jag tror det var någon repris av något program jag inte vet vad det heter riktigt, för det gick lite för tidigt för att kunna vara riktiga sändningstiden. Hur som helst så pratade de en del om Blancolån och jag kom fram till att jag inte har någon aning om hur det där fungerar. Jag tycker att det känns lite soma tt jag blev fem år, jag har så fruktansvärd dålig koll på ekonomi!

Måste skaffa mig bättre. Något jag också måste skaffa mig är nya g lasögon, jag tror att de jag har börjar bli på tok för svaga för jag har allvarliga problema tt se texten jag skriver nu på skärmen framför mig, jag kanske börjar bli tant. En femårig tant utan ekonomikoll, förtjusande! Jag tycker dock det är svårt att beställa på nätet eftersom det är så himla svårt att se om man passar i bågarna, så det blir ett besök på optikern imorgon.

Erik Uncategorized

Comments are closed.