Godaste pizzan i stan!

Hej! Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och käkat med mina arbetskamrater på en pizzeria och restaurang här i Gävle. Jag har fyllt år, och ville bjuda mitt sköna jobbgäng på käk. Det var nog den godaste pizzan jag ätit någon gång, och vilket mysigt ställe sen! Därför kände jag för att plocka fram surfplattan och skriva ett blogginlägg om detta nu när jag kommit hem. Hit till Bomhus Pizzeria kommer jag definitivt att gå fler gånger. Är det nu så att du som läser denna blogg, skulle bestämma dig för att gå ut och äta en pizza, eller någon annan rätt som finns på menyn, så kommer du säkerligen inte att bli besviken om du går hit. Jag ska erkänna att jag kollade på Bomhus Pizzerias Facebooksida innan jag bjöd med mina jobbarkompisar. Jag läste kundernas omdömen, som alla var mycket goda, och tänkte att dit ska vi gå.  

 

 Vi var rätt så många som skulle äta så vi behövde en restaurang som förutom att de givetvis skulle servera goda pizzor, hamburgare och grillrätter, också kunde ta emot många. Jag blev väldigt imponerad av det breda utbud av mat och drycker som finns på menyn. Det var lite svårt att bestämma om jag skulle ha en pizza eller grillat, det finns flera rätter att välja mellan. När beställningarna väl gjorts och maten kom in på borden blev det en smakupplevelse för alla närvarande.  

  

Det här kan jag säga, är en restaurang för oss i Gävle som vill äta, dricka och må gott. Till maten finns både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker att välja på. Det här är ett ställe som passar både för den som vill äta lunch, eller för den som vill gå ut och äta på kvällen. De som jobbar här vet verkligen vad service och bemötande är. Bomhus Restaurang och Pizzeria är väl värt ett besök! 

Du gillar kanske också...