Jag valde att vända mig till dem igen

God eftermiddag, god eftermiddag! Hjärtligt välkommen ska du vara till ett nytt inlägg på min blogg. Som en fin avslutning på den här veckan tänkte jag skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått av Till Bords Catering med catering i Ronneby.

I helgen ska jag anordna en halloweenfest och jag ska då få hjälp med en del av maten som ska serveras, då jag inte riktigt har tiden att ta hand om allt själv. Då jag ska få deras hjälp med catering i Ronneby kom jag att tänka på att skriva det här inlägget. Tidigare har jag fått deras hjälp en gång, det var till en annan fest jag höll i. Redan då tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg om den hjälpen jag fick av dem men det rann ut i sanden helt enkelt. När jag nu hörde av mig till dem igen kom jag på att jag aldrig skrev det inlägget och därmed blir det skrivet nu. Som ni kanske kan lista ut blev jag väldigt nöjd med den hjälpen jag fick av dem förra gången, så pass nöjd att jag väljer att ta emot deras hjälp igen. Det som är så bra med dem är att man får lägga fram sina egna önskemål för maten, så att den ska passa bra för en. De önskemålen jag har lagt har följts precis som det ska, det har aldrig varit några problem. Personalen har dessutom alltid varit trevligt och väl bemötande mot mig, vilket jag uppskattar. Den underbara hjälpen jag fick av dem med catering i Ronneby förra gången gjorde att jag även denna gång valde att höra av mig till dem för att få deras hjälp, vilket förhoppningsvis blir lika bra som förra gången. 

Du gillar kanske också...