Catering fixade kalaset!

Hej alla vänner ute i cyberrymden och riktigt trevligt att ni kikar in i bloggen här idag också! Idag tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 30 och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var många som skulle samlas i min villa i Arvika så här hade jag bestämt att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev KaffeKvarnen Klässbol som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse. Jag är en riktig finsmakare och mina krav var att maten och efterföljande bakverk måste vara av den yppersta kvalitén. Därför passade det här stället perfekt. De använder bara de finaste råvarorna, och jag kände till ett par personer som tidigare anlitat just detta företag och de var mycket nöjda! 

  

Tack vare att jag beställde maten och tårtorna därifrån, det var väldigt gott, så kunde jag bjuda in riktigt många, till skillnad från om jag fått stå för matlagningen och bakningen själv. Det enda problemet var väl att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt. Hellre för mycket än för lite. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag och fått en smaka allt gott som dukades fram. Det här var helt klart en stor hit! 

  

Kaffekvarnen I Klässbol erbjuder catering varje dag i veckan. De har ett varierat utbud, luncher, sallader, kalla och varma bufféer, tårtor och olika bakverk. Jag skulle vilja rekommendera er som är i behov av att beställa mat, att kontakta detta ställe för jag vet att ni kommer att bli nöjda och att MatVerkstaden skräddarsyr menyn just utifrån era individuella önskemål. Ha nu en fin dag! 

Du gillar kanske också...