Sushi till lunch!

Varmt välkomna tillbaka hit till min lilla matblogg! Som många av mina härliga läsare redan vet om så skriver jag ju för det mesta om mat i alla möjliga varianter och i dagens inlägg så är det ingen skillnad. Många av er vet ju även att jag själv befinner mig i Stenungsund och när jag väl rekommenderar restauranger eller andra matrelaterade företag till mina läsare så brukar det ju då vara företag som befinner sig här omkring.

Men med tanke på detta så vet jag ju även faktiskt att det är rätt så många av er som läser min blogg som läser den just på grund av att ni också befinner er här i krokarna och är intresserade av att få tips när det kommer till vart man exempelvis kan äta en riktigt god lunch eller vart man hittar en kompetent cateringfirma. I det här inlägget så kommer jag att slå två flugor i en smäll genom att rekommendera en restaurang och cateringfirma vid namn YouMe Sushi Cafe. Det är nämligen till dem som jag går när jag äter sushi och oftast så blir det faktiskt till lunch! Jag vet att det har varit oerhört många av mina läsare som har hört av sig hit till mig och vill att jag ska rekommendera just en sushirestaurang och det är alltså YouMe Sushi Cafe som jag personligen skulle vilja rekommendera då deras sushi är riktigt god och fräsch. När det kommer till just sushi så är jag dessutom extra petig och därför så känns det tryggt för mig att rekommendera just YouMe Sushi Cafe då jag själv har ätit där så himla mycket under den senaste tiden och verkligen har hunnit testa på menyn. Hur som helst så är det oerhört god sushi och jag hoppas att ni provar på att gå dit nästa gång ni blir sushi-sugna!

Du gillar kanske också...